Más tárolási módokkal ellentétben a vákuumban történő tárolás akár 5-szörösére is meghosszabbítja az élelmiszerek frissességét és eltarthatóságát.
Vákuumos tasakban tárolva az élelmiszert védik a levegő és a baktériumok behatolásától, amelyek egyébként tönkretennék a terméket.
A vákuumban tárolt élelmiszerek megőrzik természetes ízüket, megfelelő állagukat és vonzó megjelenésüket.
A vákuumcsomagolás nagyszerű módja az élelmiszerek tartósításának és tárolásának.
Segít az otthoni fagyasztó kapacitásának kihasználásában és higiénikus megőrzésében is.
A fagyasztott, vákuumzáras termékek nem bocsátanak ki semmilyen szagot, és adagokban tárolhatók a hatékonyabb, hulladékmentes használat érdekében. Jellemzők: < ul>
- Élelmiszer vákuumcsomagolása fagyasztáshoz, tároláshoz vagy sous-vide főzéshez
- Nem élelmiszeripari termékek beleértve a térképeket vagy a mobiltelefonokat vákuumzárása a nedvesség elleni védelem érdekében
- Elektronikus vezérlőpanel LED-es kijelzőkkel és kétlépcsős vezérlés
- lezárja a termékeket a kereskedelemben kapható
- használatra kész zacskókba vagy tekercsből készült fóliába
- vákuumszint ellenőrzése
- rövid hegesztési idő
- tömítő rúd: 29 cm
- csúszásmentes gumi lábak
- 10db ajándék zsacskó a készülékhez csomagolva